Vrijwilligers

Laura

Het Neerhof kent vele vrijwilligers, van jong tot jongoud. Sommigen van hen komen bijna dagelijks langs, anderen eerder sporadisch… Iedereen is uiteraard even welkom.

Wat doet een vrijwilliger op het Neerhof? Op de grote groep rekenen we vooral tijdens onze feesten (lentefeest, oogstfeest, …). Mee helpen opdienen, kinderateliers bemannen en bevrouwen, mee appels helpen persen zijn maar een greep uit de taken die jullie doen.

Daarnaast zijn er nog een aantal momenten per jaar waar we best een handje kunnen gebruiken bij de landbouwactiviteiten (aardappelen rooien, bieten rapen,…) en ook op zondag werken we voor het openhouden van het cafetaria steeds met vrijwilligers.

Animatoren

Tijdens onze vakantiewerking worden wij ondersteund door een aantal animatoren. Zij zorgen samen met het Neerhofteam voor een leuke, creatieve, speelse vakantie op de boerderij. Wil jij ook graag bij ons aan de slag als animator of wil je graag meer weten? Contacteer dan Renate Zimmer  of telefoneer naar 02/569 14 45.

RVB en Algemene Vergadering

Daarnaast is er uiteraard nog onze Raad van Bestuur en Algemene Vergadering, bevolkt door mannen en vrouwen met een hart voor het Neerhof en die de werking volledig kosteloos bijstaan met hun kennis en ervaring.

Al dat werk wordt beloond met een grote glimlach, een groot pak eigen voldoening en ons jaarlijks vrijwilligersfeest.